top of page

Ylli i Hënës viziton fëmijët për t'i ndihmuar ata të hapin zemrën e tyre. Ai u kujton atyre se çfarë janë në të vërtetë: yje të shndritshëm dhe dashuri e lumturi e pastër. Këtë herë Ylli i Hënës viziton Zoën 6-vjeçare, e cila është e trishtuar, dhe e ndihmon atë të heqë dorë nga trishtimi i saj dhe të ndjejë dashurinë brenda saj.

 

Ndërsa Zoë hap zemrën e saj, ajo ndihmon Andrijn, një djalë refugjat ukrainas 6-vjeçar, të cilit i mungon babai.

Ylli i Hënës viziton Zoën (E-book)

CHF 6.90Preis
    bottom of page